El teu altre banc

El teu altre banc. I cada dia el de més gent!

No tindràs casa en la puta vida.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a El teu altre banc

 1. Laprí diu:

  Jo ja he acceptat que mai en tindré, tal i com estan les coses

 2. Abis diu:

  Jo és que quan la gent em diu que com és que visc de lloguer no ho entenc. Jo dono gràcies de no trobar-me com el del banc o en un pis-pastera, compartint amb cinc persones més…

 3. Oigrés diu:

  Eso sucede por pasarse a la Cuenta Naranja. Algo que anuncia Matías Prats desde Antena 3 no puede ser bueno. ¡No señor! Jo per això em quedo amb la meva Caixa Catalunya, que és més de la terra. REPETEIXO: Caixa Catalunya, no La Caixa. D’aquests no me’n fio gens, que volen comprar tot. I si un dia contracto una hipoteca amb ells i es queden la meva casa? A qui aniré a reclamar? A la CNMV?

 4. Abis diu:

  Així són les coses. I els periodistes perdent credibilitat aixins. Quina vergonya! I és que si no fas un anunci et prenen per tonto. I home “la Caixa” si que acaba fent una mica de por, oi?

 5. Llúria diu:

  Merci pel retroenllaç!!

 6. Abis diu:

  Llúria: de res home!

Els comentaris estan tancats.