Soc moderna i visc a Barcelona…

… i tinc un amic gai. Es pot demanar més?

.

Noia: Ui, tens els ulls verds…

Abis: Sí, mira acosta’t una mica

Noia: Uiuiui, em sembla que t’agrado…

Abis: Jejeje…

Amiga: Buf! Que va!

Noia: ?!?!?!

Abis: ?!?!?!

Amiga: Vinga, va Abis, digues-li-ho…

Abis: ?!?!?!

Amiga: Vaaaaaa….

Abis, a part: El que?

Amiga, a l’orella: Que ets gai… Li puc dir jo?

Abis: Millor no (monina, penso, però no ho dic).

.

Buf, no ho acabo d’entendre. De què va la col·lega? Ja sé que està encantada de tenir un amic gai, però no entenc aquesta actitud. Perquè us fa tanta il·lusió als heteros tenir amics gais que ho heu d’anar esbombant? Jo no me n’amago, des que vaig sortir de l’armari a la feina, ja no queda un àmbit rellevant de la meva vida on no sigui vox poluli, parlo del meu ex amb naturalitat, de la meva vida sexual (potser massa, de vegades, que ja sé que us ofèn) i de vegades porto xapetes. Però d’aquesta necessitat d’esbombar la vida sexual dels altres a la primera de canvi i ha alguna cosa que se m’escapa.

.

(El títol és del Gabriel, espero que et milloris.)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

41 respostes a Soc moderna i visc a Barcelona…

 1. dessmond diu:

  El teu ex, és ex perquè era gai? No se a que venen les xapetes…
  Aquest final m’ha entabanat. Potser ja no són hores per llegir posts com aquests.
  Ara, tens raò que hi ha massa gent que farda d’amic gai, quan en realitat no és tan amic…

 2. onix diu:

  Jo tampoc ho entenc:( el post si.. eh , tot sencer) la necessitat d’escampar la vida sexual sobre tot dels gais ,això no se sol fer amb heteros i mira.. que es podria fer i amb mes gràcia molts cops XDD
  perquè totes tenim una “amiga zorrona” i quan es presentada ningú diu: digali…. vaaaa
  em deixes que li digui que t’ho folles tot ? si donaaaaa
  si algú tingues el valor segur que en sortiria mal parat =:)

 3. Mr Towers diu:

  Juajuajua, molt bona…és veritat, és molt enrotllat tenir amics gais. Explicar-ho serveix per fardar entre gent moderna i al mateix temps escandalitzar als carques. Avui en dia ja pots estar apuntat a totes les ONG que vulguis i anar als happenings més inn que si no tens un amic gai no ets ningú.

  Per això -i ja em perdonaràs, Abis- t’utilitzo descaradament entre les meves relacions socials per a medrar i fer-me el modern (encara que no visqui a BCN). Tot sigui pel paradigma progressista. Jo sé que tu ho entendràs…

  PD: espero que el teu canvi laboral et vagi bé.

 4. Mr Towers diu:

  Per cert, encara és “amiga”? o a passat a “coneguda” o “saludada”? o potser amb aquest post ja has saldat el deute i torna a ser “amiga”? 😉

 5. Abis diu:

  dessmond: sí, el meu ex era massa gai per a mi. Les xapetes em refereixo a arcs de Sant Martí i aquestes coses. I sí, el final del post no està massa bé, perquè el vaig modificar i es nota. Ai las!

  onix: L’has clavat. Com he rigut amb el teu comentari! Va deixa’m dir-li que t’ho folles tot. jajajaja

  Mr. Towers: Així que a comarques funciona igual? Jo, a vos, no us ho tinc en consideració, que vivint on viviu, prou pena teniu 😉 I sí, continua sent amiga, que “els gais” (però tots, eh?) són molt bona gent.

  dora: Doncs mira, aquí estic, desert d’amics de bens i de senyor, però superxic per acompanyar a festes amb unes grans ulleres i una samarreta de “versash”.

 6. Oigrés diu:

  ¿…? ¿…………………..? ¿Eres gay? ¿Va en serio? ¡¡Qué fuerte!! Pues si no lo pareces…

 7. Laprí diu:

  La gent és molt tonta. Què li importa a ningú les tendències sexuals que té cadascú. Si tu ho vols dir, digues-lo, però si no ho vols dir, que l’altra persona no vagi dient aquestes coses a l’orella que si ella li dirà.

 8. Abis diu:

  Oigrés: És que només em disfresso de gai quan surto a la nit, de dia vaig vestit de persona normal, per això no se’m nota.

  Laprí: Això, que la gent és molt tonta.

 9. efe diu:

  Perdona que et conteste tan tard, però m’ha interessat aquest post. Saps que et fan? et converteixen en un personatge secundari. Ells són els protagonistes i (a veure si ho sé explicar bé) volen que a la seua vida hi haja algú com tu, diguem-ne, de decoració. I així arriba el moment i diuen ep, que jo tinc un amic gay. De fet, et redueixen a una sola característica: ser gay. Vull dir que no és que sigues això i allò. és que de sobte només ets gay. Potser m’equivoque. Però a mi em passa amb la llengua. Va haver-hi una època en què jo era l’amic que parla valencià. I quedava xulo. Mira que tolerant que sóc que tinc un amic que parla valencià. Doncs tu igual, mira que guay que sóc que tinc un amic gay.
  El personatge principal a les pel·lis és ple de matisos. Però el secundari només té una característica: amic fidel, traïdor, polícia emprenyat. Per això et deia que et fan un personatge secundari, perquè tu només tens un paper.

  Bé, potser m’equivoque i potser m’he passat. Tu em diràs. Però és una altra manera de ser home objecte (això és la conya final perquè m’estava posant massa seriós, però alhora és veritat.) Paciència.

 10. Abis diu:

  efe: No pateixis, jo encantat que comentis, ni que siguin les 00:21 h. 😉
  M’agrada l’anàlisi que fas. De fet, jo, a més de gai, de vegades soc un intelectualillo d’ulleres negres de pasta o un modernillo amb patilles, però aquesta gent no ho pot veure, segons ells tota la meva bizarrerie ve de que sóc gai.
  De fet a mi l’etiqueta gai cada dia em molesta més, perquè implica tot de coses que no m’agraden i que no tenen a veure amb mi. Tot i que la faig servir perquè també té coses que m’agraden i tenen a veure amb mi. Però em sembla que d’aquí un temps deixaré de ser gai, crec que només és una etapa, continuaré fent sexe amb homes, això sí, però és que ser gai és molt cansat.

 11. Abis diu:

  Dora: tu ya sabes que yo soy muy de calentones y este es uno de tantos. Y que exageramos, claro, es que a efe y a mi nos gusta teorizar y a mi en particular, no sé si a efe también, explicar el mundo a través de un acontecimieto casul o banal sacando de él grandes teorías.

 12. Oigrés diu:

  Es que tú, Dora, también eres un poco gay.

 13. Abis diu:

  Y un poco Diva.
  A-DORA-D-A-DORA

 14. Oigrés diu:

  Ah, pues si tu también eres gay, un día hay que llevarte a Salvation.

 15. Abis diu:

  Pero Oigrés, tu tienes mano con el VIP, pq si no nasti de plasti, que dice Dora, que la veo en plan Queen de los 80, con esas frases!

Els comentaris estan tancats.